Dostęp do pełnych tekstów Biotechnology and Food Science z roczników 2006-2017
Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia w zbiorach Biblioteki cyfrowej CYBRA
Biotechnology and Food Science publishes original research articles and reviews on all aspects of biotechnology and food, and related fields. It is the place for exchange of information within the following topics: biotechnology, food chemistry, technology, and toxicology, environmental chemistry and biotechnology, inorganic, organic, and physical chemistry, biochemistry, enzymology, microbiology, medicinal chemistry, chemical engineering, biodeterioration.
Biotechnology and Food Science is Open Access journal published twice a year in both print and on-line version. Print version is original. The language of publication is English.
Contact:
Lodz University of Technology. Faculty of Biotechnology and Food Sciences
Adres redakcji: ul. Stefanowskiego 4/10, 90-924 Łódź,
tel.: +48 42-631-34-10, +48 42-636-28-60, fax: +48 42-636-28-60
Adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.