Biotechnology and Food Science

Biotechnology and Food Science

Journal home page

 

  • czasopismo naukowe w języku angielskim wydawane przez Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej,
  • pismo ukazuje się od 1955 r., wcześniej pod nazwami: ZNPŁ Chemia Spożywcza (1955-1979), Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997), Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010), od 2011 pod obecnym tytułem,
  • wydanie papierowe + całe numery w podziale na rozdziały dostępne na stronie: www.bfs.p.lodz.pl
  • Editor-in-Chief: prof. dr hab. inż. Danuta Kalemba,
  • punktacja MNiSW: 2013 – 2, 2014 – 2, 2015 – 8, 2016 – 8,
  • indeksowane w bazach: Chemical Abstracts, Agro, Baz-Tech, Index Copernicius (Index Copernicus Value (2013): 4.38 points)
  • czestotliwość: półrocznik, ostatni numer Volume 81 No. 2 (2017),
  • ISSN 2084-0136, e-ISSN 2299-6818.

 

Dostęp do pełnych tekstów Biotechnology and Food Science z roczników 2006-2017

Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia w zbiorach Biblioteki cyfrowej CYBRA

 

Biotechnology and Food Science publishes original research articles and reviews on all aspects of biotechnology and food, and related fields. It is the place for exchange of information within the following topics: biotechnology, food chemistry, technology, and toxicology, environmental chemistry and biotechnology, inorganic, organic, and physical chemistry, biochemistry, enzymology, microbiology, medicinal chemistry, chemical engineering, biodeterioration.

Biotechnology and Food Science is Open Access journal published twice a year in both print and on-line version. Print version is original. The language of publication is English

 

Contact:

Lodz University of Technology. Faculty of Biotechnology and Food Sciences
Adres redakcji: ul. Stefanowskiego 4/10, 90-924 Łódź,
tel.: +48 42-631-34-10, +48 42-636-28-60, fax: +48 42-636-28-60
Adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.