Biotechnology and Food Science

Biotechnology and Food Science


Journal home page

ISSN 2084-0136 / ISSN 2299-6818

Ministry of Science and Higher Education (2015): 8 points
Index Copernicus Value (2013): 4.38 points

Frequency: half-year


Biotechnology and Food Science is Open Access journal published twice a year in both print and on-line version. Print version is original. The language of publication is English

Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979), Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997), Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010).

Indexed/abstracted in: Chemical Abstracts, Agro, Baz-Tech, Index Copernicius


Kontakt:

Lodz University of Technology. Faculty of Biotechnology and Food Sciences
Adres redakcji: ul. Stefanowskiego 4/10, 90-924 Łódź,
tel.: +48 42-631-34-10, +48 42-636-28-60, fax: +48 42-636-28-60
Adres e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.


Dostęp do pełnych tekstów Biotechnology and Food Science z roczników 2006-2017


Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia w zbiorach Biblioteki cyfrowej CYBRA

 

Biotechnology and Food Science publishes original research articles and reviews on all aspects of biotechnology and food, and related fields. It is the place for exchange of information within the following topics: biotechnology, food chemistry, technology, and toxicology, environmental chemistry and biotechnology, inorganic, organic, and physical chemistry, biochemistry, enzymology, microbiology, medicinal chemistry, chemical engineering, biodeterioration.